Worldwide League

 

 

 

Descriere Proiect

În anul 2016 audiența globală pentru eSports a fost raportată undeva la 292 de milioane de urmăritori, multe surse proiectând că acest număr s-ar putea dubla până în 2019. În multe țări, audiențele se înghesuie pe stadioane pentru a-și vedea echipele favorite jucând unele împotriva altora, într-o varietate de competiții de jocuri video. Veniturile mondiale pentru așa-zisa industrie a sporturilor electronice este estimată undeva la $463 de milioane USD și este în continuare în plină creștere.

 

 

Detalii Proiect

Client: World Wide League
Data: August 2014
Industrie: Jocuri PC
Țară: Coreea de Sud

World Wide League

League of Legends (Liga Legendelor) este un joc video online de tip Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) dezvoltat și comercializat de către Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS. În 2012 Forbes a numit League of Legends ca cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc. În Ianuarie 2014 peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane într-o singură zi, și 7.5 milioane de jucători au fost conectați în același timp.

În august 2014 am fost contactați de un grup de tineri programatori din Cheonggyecheon, Seoul, care își doreau să pună bazele unei platforme de pariuri dedicată exclusiv acestui joc. Această platformă avea să se numească mai târziu World Wide League.

Concept Logo

Conceptul World Wide League este bazat în parte pe logoul LoL Championship Series (vizibil aici), însa designul nostru a trebuit să fie unul original! Logoul World Wide League reprezintă un trofeu, care ia inspirație din ward-urile de pază din versiunea clasică a jocului (2009-2013), de dinaintea updateului vizual pe care League of Legends l-a primit în iunie 2014.

Viitor

Ultima dată când am discutat cu băieții de la World Wide League, scopul platformei se schimbase radical. Inițial conceput ca un website de pariuri pentru echipele majore din Campionatul Mondial de League of Legends, WWL s-a transformat într-o platformă de pariuri cu capacitatea de monitorizare a partidelor PVP dintre jucători amatori, folosindu-se de Riot API Keys, care în ziua de astăzi sunt disponibile pentru toți developerii. Băieții au de asemenea ambiția de a extinde platforma către alte jocuri, cum ar fi Overwatch, Counter Strike GO, DoTA, Starcraft și Heartstone.

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...