Wooden Sprocket

Descriere Proiect

Wooden Sprocket este un proiect de start-up, înființat la inițiativa amicului nostru Alex Tomescu. Conceptul este simplu și inovativ: un suport de biciclete customizabil, făcut din deșeuri forestiere reciclate. Cea mai mare provocare pentru Wooden Sprocket a fost să creem un brand indie, la fel ca produsul în sine: am încercat să facem totul de la website, la elemente de fotografie, cu minimul posibil de resurse.

Detalii Proiect

Client: Wooden Sprocket
Data: Iunie 2017
Industrie: Home
Țară: România

Veverița pe Velociped

Wooden Sproket poate fi tradus ca „Pinionul de Lemn”. Numele în sinea lui este foarte sugestiv și descrie în două cuvnte produsul lui Alex. Evident, cea mai ușoară abordare ar fi fost să creem un pinion de lemn pentru logo, dar am preferat să rupem tiparul cumva. Veverița reprezintă natura organică a brandului, lemnului de esență tare, care este folosit la fabricarea suporților. Cât despre velociped, acesta este destul de „straightforward”. El reprezintă atât utilizarea, cât și caracterul tehnic al produsului, care poate acomoda orice fel de bicicletă!

Product Photography

Unul din punctele culminante ale proiectului a fost ședința foto impromptú organizată pentru Alex. După cum am menționat, scopul proiectului de branding a fost să ținem totul cât mai indie. Singurele resurse de care ne-am putut folosi au fost o cameră Nikon D90, două reflectoare LED din grădina lui Alex de la Găiesti și un ecran făcut din hârtie. Rezultatul: o serie de product photos care ar putea fi folosite cu ușurință într-un catalog Ikea! Vă invităm să vizionați fotografiile noastre pe site-ul woodensprocket.com!

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?