What’s That Track

 

 

Descriere Proiect

În Octombrie 2013 amicii noștri Kalio, Christo și Giorgios au organizat o petrecere de Deep House în clubul Deaf Institute din Manchester, UK. Inspirați de grafica de la Hed Kandi, băieții nu au știut inițial la cine să apeleze ca să le facă o promoție cu ilustrații în stil fashion glam… asta e până au dat de noi! Rezultatul este cel pe care îl vedeți!

 

Detalii Proiect

Client: What’s That Track
Data: Octombrie 2013
Industrie: Music Event
Țară: Regatul Unit

Ilustrații

Modelul pentru ilustrații a fost prietena noastră comună, Maz, sau Maria Lázaros din Limassol, Cipru. După o scurtă ședință foto și câteva ore de desenat mai târziu, am avut ilustrații glam mai ceva ca ale celor de la Hed Kandi!

Social Media

Clubul ales se afla chiar lângă Universitatea Metropolitană Manchester, drept urmare ne-am asigurat că studenții din împrejurimi vor afla online primii despre eveniment! Băieții noștri au creat o campanie de publicitate pe facebook, iar în acea seară, nimeni nu a stat în bibliotecă după ora 9!

Eveniment

Vinerea în Marea Britanie, străzile principale ale orașelor mari forfotesc cu agitația petrecăreților ieșiți de la muncă! Și în mod evident, evenimentul nostru a fost un real succes! Peste 200 de oameni au participat în total și sala micuțului club a fost plină de invitați până după ora 3 dimineața! Evenimentul What’s That Track s-a repetat anul următor la Zombie Nation, Bowlers Exhibition Centre Manchester, cu o audiență de aproape 6000 de oameni!

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...