The Psalmysts

 

 

Descriere Proiect

Veniți din nordul Londrei, Psalmysts este un grup vocal-instrumental de muzică R&B și gospel, ai cărui membri concertează frecvent în Biserica Baptistă Winchmore Hill. Cei doisprezece membri ai grupului s-au schimbat de mai multe ori în ultimii ani, însă numărul lor a rămas mereu același. În februarie 2014 am fost contactați de solistul lor Dan, care își dorea un logo cu un look nobil și o copertă de album pentru noul lor EP „Trinity”.

 

Detalii Proiect

Client: Psalmysts
Data: Februarie 2014
Industrie: Gospel Music
Țară: Regatul Unit

Logo

Pentru Schițescu, chiar și cel mai mic proiect este tratat cu cea mai mare ambiție. Deși un grup minor, am încercat să facem pentru el cel mai grozav logo pe care o formație de muzică gospel putea să îl aibă. P-ul sub formă de harpă este o siglă versatilă, care arată fantastic în cuvântul Psalmysts dar și de una singură. Clienții noștri au fost uimiți de rezultat, însăși așteptările lor fiind cu mult depășite.

Trinity

Albumul Trinity reprezintă atât o colecție de cântece gospel clasice, cât și câteva interpretări moderne în stil R&B pe care ascultătorii vor fi încântați să le audă ca pentru prima oară. Pentru coperta albumului am ales o imagine a băncilor și vitraliilor din Biserica Baptistă Winchmore Hill, această locație având o importanță sentimentală semnificativă pentru grupul Psalmysts.

Social Media

Compania de Publiciate Schitescu nu crează logouri, ci făurește branduri. Pentru că un logo nu va fi prezentat niciodată singur, artiștilor de la Psalmysts le-am oferit un serviciu complet, creându-le atât coperta de album, cât și imagini pentru promovarea sa pe rețelele de social media.

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...