Politicul.ro

Descriere Proiect

Politicul.ro este un portal de știri creat de Bogdan Arsene, un tânăr ieșean, absolvent în politică, filozofie și economie la una dintre cele mai prestigioase facultăți în acest domeniu din Marea Britanie. România este o țară cu o istorie lungă a jurnalismului cu părtiniri politice, iar proiectul Politicul.ro are scopul de a fi o sursă independentă de știri pentru publicul românesc. Datoria portalului Politicul.ro este de a furniza știri numai din canale verificate, acestea cuprinzând Reuters, NPR, Washington Post, Daily Telegraph, The Guardian, BBC și multe alte surse, ale căror credibilitate jurnalistică este incontestabilă.

Detalii Proiect

Client: Politicul.RO
Data: Decembrie 2013
Industrie: Știri / Portal web
Țară: România

Logo

Politicul.ro este o sursă de știri fără fățișuri, iar logo-ul a trebuit să fie pe măsură. Nu am optat pentru un titlu cu serife ca al unui jurnal broadsheet de importanță, sau un blazon istoric al unei publicații inexistente de alaltăieri, pentru că Politicul.ro nu este nici una dintre acestea. Scrisul este cu litere groase și cutezătoare, iar emblema este simplă și punctuală la fel ca informația care trebuie comunicată.

Social Media

Rețelele de socializare online au devenit canalul numărul 1 de răspândire a informațiilor necercetate și a știrilor fictive de pe internet. Pentru a căuta sursa reală a unei imagini, sau pentru a verifica procente și studii la care un articol de știri fictive face referire poate lua zeci de minute în șir. Un share, pe de altă parte, ia o fracțiune de secundă. Schițescu vă îndeamnă să faceți precum Bogdan și să share-uiți doar cu cea mai mare responsabilitate!

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...