Opia Events

Descriere Proiect

Cu punctul de activitate chiar în inima Londrei, Opia este o echipă tânără de deejays, promoteri și organizatori de evenimente din toate colțurile lumii. Britanici, americani, greci, ruși, turci și ciprioți, toți membrii companiei Opia au o mare pasiune în comun: cea de a organiza cele mai bestiale petreceri pe care Londra le-a văzut vreodată! În septembrie 2015 am fost contactați de Opia pentru a le produce un brand care să reprezinte ceea ce îi face pe ei să fie ei! Anume, un brand cu totul ieșit din comun!

Detalii Proiect

Client: Opia Events
Data: Septembrie 2015
Industrie: Evenimente
Țară: Regatul Unit

Conceptul

Întregul progres al conceptului poate fi urmărit aici. Numele în sinea lui ne-a dus evident cu gândul la opium, opiacee. De aceea, primele concepte au fost influențate de reclame la medicamente de la începutul secolului (cum ar fi cocaina medicală și sărurile de creier, care nu ar fi aprobate sub nici o formă în ziua de astăzi) și atlase ilustrate de anatomie, dar am considerat că poate aceasta nu ar fi cea mai fericită asociere cu acest brand. Așa că de la atlasele de anatomie am trecut la manualele de botanică și entomologie. Așa am venit cu conceptul „cărăbușului opiaceu”, care se poate vedea pulsând și schimbându-și culorile în imaginea alăturată.

Diferența

Pentru a înțelege cu adevărat cine este Opia, l-am pus pe gândăcelul nostru pe lângă „cărăbușii concurenței”. Deși diferiți fiecare în felul său individual, numai Opia iese cu adevărat în evidență. Tema insectarului este prezentă în majoritatea elementelor de promovare și este imaginea de cover pentru toate rețelele de socializare online.

Producție Publicitară

În cadrul proiectului de branding am conceput o multitudine de materiale, prin care aspectul general al brandului să fie consistent. Pentru a numi câteva, menționăm cărți de vizită, antet de pagină pentru corespondență, cataloage de ofertă cu artiști internaționali, pixuri, brelocuri și multe altele!

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?