Mr E

 

Descriere Proiect

Veniți din Santa Cruz, sudul Californiei, un oraș care este cunoscut și sub numele de „Surf City USA”, băieții de la Mister E au un stil muzical care este greu de definit. Undeva între Ska, uneori Funk, Alt Rock și Punk cu influențe din alte stiluri și sub-genuri muzicale, muzica lor a fost comparată în trecut cu a celor de la Primus, Les Claypool, Oysterhead, Ween și Jane’s Addiction. Cea mai mare influență asupra muzicii lor însă o are orașul lor natal și cultura surf.

 

Detalii Proiect

Client: Mr. E
Data: August 2015
Industrie: Muzică
Țară: S.U.A.

Logo

Logo-ul este făcut după schițele originale ale lui Josh Engwell, solistul formației și persoana cu care Mister E se identifică. M-ul avea să aibe forma unui frac cu papion și deasupra lui o mustață și un joben, iar când logo-ul a fost rendat în formă vectorială am păstrat o parte dintre aceste elemente.

Copertă de Album

„Set the Alarm” este albumul de debut al formației și prima oportunitate pe care am avut-o de a pune bazele unui look consistent pentru formație: imagini alb-negru, apă, valuri și renumiții surferi din orașul Santa Cruz. Iar acest stil vizual se poate regăsi și în videoclipul postat un pic mai sus.

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?