Havens of Westcliff

Înregistrarea Clădirii în Patrimoniul Istoric

 

Project Description

Înființat în 1901, magazinul de porțelanuri fine și cristal Havens necesita un brand cu care să treacă în secolul XXI. Cu peste 100 de ani de experiență în vânzări pentru cei mai prestigioși cumpărători, Havens nu avea nevoie neapărat de un brand corporatist modern, cât avea nevoie de un brand care să evoce valorile și tradițiile acestei afaceri de familie. Proiectul nostru de rebranding coincide cu înregistrarea clădirii de pe Hamlet Court Road, Westcliff, în patrimoniul istoric național britanic.

 

Detalii Proiect

Client: Havens of Westcliff
Data: August 2016
Industrie: Department Store
Țară: Regatul Unit

Actualizarea Siglei

Logoul actual al companiei Havens se poate regăsi în materialele publicitare ale companiei încă de la începutul anilor ’20. Se știe doar că scrisul este creat de mână de un artist local, al cărui nume a fost probabil uitat de trecerea timpului. Literele reprezintă o variațiune a tiparului Arnold Böcklin, o familie de caractere foarte populară la începutul secolului trecut. Pentru vectorializarea scrisului am colecționat afișe, cărți poștale și cataloage din arhiva personală a familiei Havens, iar rezultatul a fost rendat într-o nuanță de auriu patinat, o culoare care să evoce un lux care vine din alte vremuri…

Havens în Prezent

 Împreună cu campania de promovare a trecerii clădirii în patrimoniul istoric și un brand actualizat, afacerea familiei Havens a primit o atitudine nouă față de prezent și față de viitor. Pentru a ține pasul cu standardele ecologice ale zilei de astăzi, pungile de plastic au fost înlocuite cu sacoșe de bumbac, care promovează magazinul monumental de pe Hamlet Court Road. În mod similar, panglicile și ambalajele din materiale sintetice au fost înlocuite cu soluții din hârtie reciclată.

Internet 2.0

Primul pas pe care compania Havens l-a făcut către modernizarea practicilor de business a fost înființarea siteului havens.co.uk în 1992. Website-ul avea să devină un webshop pentru produse de cristal și porțelan în anul 2003, însă de atunci au trecut mulți ani. După multe săptamâni de editare, am reușit să aducem siteul Havens la un nou look, un standard care să evoce atât tradiție și experiență în domeniu, cât și lux și rafinament contemporan.

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...