DJ T-Cell

 

Descriere Proiect

Inspirat de Tron, Captain Planet, Daft Punk și Gorillaz, Caleb din Luton, Londra, își dorește să fie un DJ de club ca nimeni altul. Am fost contactați de Caleb la mijlocul anului 2016 cu o colecție de schițe și notițe pentru un nume de DJ, un concept de personaj sci-fi și niște idei pentru un logo și o serie de benzi desenate. Dorința lui Caleb este să îl aducă la viață pe T-Cell din Shamaria, un erou care vindecă planeta sa natală afectată de poluare radioactivă cu ajutorul muzicii și prieteniei (vezi conceptul lui T-Cell deasupra)

Detalii Proiect

Client: DJ T-Cell
Data: Iulie 2016
Industrie: DJ
Țară: Regatul Unit

Logo

Deși am realizat o serie mai mare de iterații pe acest logo, unele împreună cu personaje, altele doar cu scris, sigla lui T-Cell trebuia să funcționeze la fel de bine ca un logo pentru un personaj de benzi desenate, cât și ca un logo de sine stătător pentru un DJ. Drept urmare, pentru autocolante, postere, cărți de vizită și alte materiale publicitare a fost aleasă versiunea alăturată.

T-Cell în Realitate

La un moment dat s-a creat un decalaj între DJ și eroul animat din schițele lui Caleb. După o serie de experimente, pentru a împăca cele două imagini, Caleb a trebuit să intre în pielea propriului personaj! Și în opinia noastră, rezultatul arată chiar mai bine decât protagonistul benzilor desenate!

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...