CuAbur.ro

 

 

Descriere Proiect

O poveste de „zero to hero”, compania CuAbur reprezintă o adevărată inspirație pentru mulți. Înființată în 2015 de Sebastian Tănase, masterand al universității Leceister în Financial Risk Management, afacerea a fost gândită de la bun început ca un business cu promovare online-de unde și numele complet al companiei: CuAbur.ro

 

 

Detalii Proiect

Client: Cu Abur
Data: Octombrie 2015
Industrie: Detailing Auto
Țară: România

Steam Powered Logo

La momentul înființării, curățarea prin inserție/absorbție cu abur era o chestie destul de nouă în România, însă acesta nu era singurul lucru care i-a făcut diferiți. CuAbur.ro trebuia să fie mai mult decât o spălătorie de mașini de cartier, compania oferind un serviciu complet de detailing auto interior și exterior.

Multe companii aleg drumul cel mai ușor, atât când vine vorba de alegerea unui logo cât și în practicile lor de business de zi cu zi. Cuabur.ro nu este o afacere care să aleagă drumul cel mai ușor, așa că pentru logo-ul lor am ales ceva unic, ceva care să rupă tiparele și care să întreacă așteptările clienților: locomotiva cu abur!

Consistență

Un brand consistent dă dovadă de calitate și profesionalism. Locomotiva cu abur este o imagine memorabilă, care de multe ori îi ia prin surprindere pe clienți și le lasă o impresie plăcută. De aceea încercăm să o folosim de fiecare dată când avem oportunitatea. Firma are în ziua de astăzi peste 8 angajați, care se ocupă atât de detailing și curățenie auto, cât și de polish în stil showroom, curățenie pentru office-uri și rezidențe, întreținere de flote auto pentru companii, iar lista serviciilor celor de la CuAbur.ro se extinde în fiecare zi. Pentru un look consistent, am creat tricouri, șepci și salopete cu brandingul nostru pentru toți angajații.

Ducand Brandul mai Departe

Conceput ca un business online, website-ul CuAbur.ro există din secunda unu de activitate. Așa că împreună cu logo-ul companiei am creat o serie de icon-uri care să se asorteze cu locomotiva cu abur. Deasupra aveți headerul paginii de servicii împreună cu iconițele de detailing interior, detailing exterior, flote auto și curățenie la rezidență.

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?