Best of Beans

Specialty Coffee

 

 

Descriere Proiect

Best of Beans este o micuță cafenea de cartier și magazin de cafea de specialitate. Am fost contactați în Decembrie de Cristian și colegii lui, un colectiv de baristas pasionați de producerea și prepararea cafelei. Deși amplasați într-o locație micuță undeva pe Bulevardul Iuliu Maniu în București, am fost surprinși să vedem o mare coadă la cafea! Reputația locală a băieților este de neclintit, iar singurul lucru de care mai aveau nevoie era un brand la fel de iconic și memorabil, precum cafeaua servită de ei!

 

Detalii Proiect

Client: Best of Beans
Data: Februarie-Mai 2017
Industrie: Cafea
Țară: România

Logo

Colectivul Best of Beans are o istorie lungă în spate, dar o istorie la fel de lungă o are Machucambo, mascota mai mult sau mai puțin oficială a cafenelei! Cu niște foarte mulți ani în urmă, băieții au primit un sac de cafea din Bolivia, care, printr-o întâmplare, a venit însoțit de un maimuțoi (nu unul real, ci unul din cârpă)! Colegii l-au numit în mod afectiv Machucambo. În ziua de astăzi Machu (pe scurt) nu mai este doar o mascotă neoficiala, ci este chiar sigla companiei Best of Beans!

Fidelizare

Odată ce ți-ai băut cafea la BoB pentru prima oară, este garantat că te vei mai întoarce acolo! Un card de fidelitate nu este neapărat o metodă de stimulare a vânzărilor, ci este și o metodă de a-ți arăta recunoștința față de clienții care îți apreciază afacerea și se întorc mereu la tine…

Social Media

Dacă un copac cade într-o pădure și nimeni nu este în jur să audă, face acel copac vre-un zgomot? În mod similar, dacă faci poză la floarea de frișcă pe care baristaul ți-a făcut-o în ceașca de cafea și nu poți da tag la locație pe facebook, acea cafenea nu face nici un zgomot!  

 reţi să colaboraţi cu onorabilul Maestru al Graficii Comerciale, A. M. Schiţescu?

Intraţi în contact...