iua bună stimați prieteni! Vă invit să îmi urmăriți cele mai personale gânduri, cărora le voi ține evidența cu cea mai meticuloasă grijă în acest jurnal. Fiind o ființă simțitoare și un creator al frumosului, mă complac în toate manierele artelor fine, de la studii arhitecturale, la diverse tehnici de design. Însoți-mă în călătoria mea, pe măsură ce ne aventurăm în necunoscut…

Schițescu intervievat de revista Biz

Domnul Schițescu își scrie propria „ars poetica” în noua ediție Biz! Un articol despre ce înseamnă să creezi, ce este arta, ce este design-ul și unde se întâlnesc aceste concepte cu publicitatea. Vă invităm să citiți acest interviu de două pagini în Biz #319 și să descoperiți care sunt convingerile artistice și principiile din spatele legendarului A. M. Schițescu.

Cizmarul umblă cu cizmele sparte…

După o îndelungată absență, stimabilul Schițescu a revenit cu o mică actualizare. Noi proiecte au fost adăugate în secțiunea de portofoliu, anume Academia de Dans Mihai Petre, Genevieve Co, Digital Web Properties, campania de crăciun a magazinului Havens, Tales: Metropolis, și Wooden Sprocket. Asemenea unui cizmar care umblă cu cizmele sparte și unui croitor cu pantalonii rupți, am pus nevoile clienților noștri înaintea nevoilor noastre!

Schițescu în Noul IQ Ads

„Arsenie Maximilian Schițescu, mai exact, artist publicitar iminent (…) s-a întors recent pe meleaguri românești, unde încearcă să pună în practică ce a învățat, fără să își compromită integritatea artistică sau umană.”

Vezi întregul articol online pe IQ Ads.

Bonjur, România!

Ziua bună stimați prieteni! Vă invit să îmi urmăriți cele mai personale gânduri, cărora le voi ține evidența cu cea mai meticuloasă grijă în acest jurnal. Fiind o ființă simțitoare și un creator al frumosului, mă complac în toate manierele artelor fine, de la studii arhitecturale, la diverse tehnici de design. Însoți-mă în călătoria mea, pe măsură ce ne aventurăm în necunoscut…