Întrebări adresate frecvent

Cât costă serviciile dumneavoastră?

Pentru a răspunde direct, serviciile noastre de grafică și publicitate nu sunt atât de ușor de cuantificat. Deoarece fiecare proiect este unic, ne adaptăm în mod corespunzător cotele. În funcție de cerințele dvs., oferim două opțiuni de facturare. În primul rând prețul net: un preț pe sarcină, predeterminat înainte de începerea lucrului, și în al doilea rând rata orară: facturată corespunzător cu timpul utilizat.

Oferim cu plăcere un proces de cotație GRATUIT fără nici o obligație, pentru a vă ajuta să definiți domeniul de aplicare și specificațiile proiectului dvs. Ca o companie înţelegătaore, vom lua în considerare orice constrângeri bugetare pe care le aveți. Politica noastră este de a nu exista nici o ambiguitate și toate costurile vor fi detaliate înainte de a începe orice activitate. Odată ce ambele părți sunt de acord și se fac schimbări și ajustări, distracția poate începe!

Care este politica dvs. de facturare?

Proiectele contractate sunt în mod obișnuit facturate în două tranșe pentru clienți noi: jumătate din plată este necesară înainte de începerea lucrărilor odată ce cotația a fost convenită și soldul rămas la finalizare. Această prevedere se renunță la clienții care se întorc la serviciile noastre, fiind necesară o singură plată după ce lucrarea a fost realizată. În aceeași manieră, cotele orare sunt facturate la sfârșitul proiectului. Cu toate acestea, alte acorduri de facturare sunt posibile dacă sunt convenite de ambele părți. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Solicităm tuturor plăților să se efectueze în termen de paisprezece zile de la primirea facturii.

Există costuri ascunse?

Cu siguranță nu! Nu dorim să dezamăgim pe nimeni cu orice formă de cost ascuns. Politica noastră este de a nu exista nici o urmă de ambiguitate, toate costurile fiind detaliate înainte de a începe orice proiect. Lucrul avansează numai odată ce ambele părți sunt de acord și au fost făcute schimbări și ajustări.

În funcție de tipul de proiect, unele elemente care sunt în mod obișnuit cotate separat includ: achiziționarea de fotografii de fotografie sau ilustrații, servicii de tipărire, înregistrare de domenii web și taxe de găzduire web. Aceste articole vor fi, desigur, discutate înainte de cotare.

Vă ocupați și de proiecte mai mici?

Absolut! Vom lucra cu plăcere la proiectele de mici dimensiuni: orice, de la ajustări minore la un site web la modificarea unui grafic sau a unui logo. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta specificul.

Dacă nu sunt mulțumit de produsul meu final?

Ne place să credem că munca noastră ar trebui să fie pe deplin satisfăcătoare. Vom continua să colaborăm cu dvs. pentru a vă perfecționa designul până când veți fi fericiți. Oferim revizii „nelimitate” asupra produsului dvs. în limitele stabilite în documentul original de proiectare. Dacă nu sunteți mulțumiți, atunci și noi suntem foarte nemulțumiți. Avem încredere că munca noastră va vorbi de la sine și că satisfacția dvs. va fi asigurată.