cesta este situl oficial al ilustrului A. M. Schițescu, publicist și grafician comercial de înaltă reputație. Lucrările onorabilului au străbătut toate capitalele mapamondului, din Cambridge și Copenhaga, până în Los Angeles și Shanghai. După acest îndelungat exil secular, ce s-a extins pe durata a aproape 10 ani, domnia sa, Stimabilul, s-a întors pe meleagurile țării sale de baștină, însoțit fiind de onorabila sa soție – ecleziastica artistă britanică – Madam Lady

Dragos G. Roman

Artist Publicitar și Expert în Comunicare Vizuală

Fost caricaturist și artist de benzi desenate, Dragoș provine din avangarda bucureșteană. Absolvent Onorific al Universității Essex în Marketing Management, specializat în Branding și Comunicare la Academia de Studii Antreprenoriale Copenhaga și fost discipol al graficii publicitare la Institutul de Artă California. Acest domn este un publicist de înalte calificări și un corifeu al graficii comerciale!

  • concept inițial și design 80%
  • copywriting și identitate 30%
  • prezentarea finală a brandului 40%

Lauren R. Roman

Coordinator de Operațiuni și Publicitate

O domnișoară intelectuală și cu afinități artistice, educată în Regatul Unit la King Edmund Business & Enterprise Academy, unde este onorată cu excelențe în arte fine, Lauren a petrecut peste un deceniu lucrând cu pasiune și profeionalism în design de web, industria publicistică tipografică și în industria marketingului de lux la cele mai prestigioase department store-uri britanice de tradiție. Această Lady este secretul succesului nostru.

  • concept inițial și design 20%
  • copywriting și identitate 70%
  • prezentarea finală a brandului 60%

Alte serivicii pe care vi le putem oferi

Servicii de Tipărire

Doriți să vă vedeți materialele publicitare în tuș și hârtie? Nici o problemă! Schițescu colaborează cu o serie de tipografii, după măsura bugetului dumneavoastră!

Fotografie Comercială

O imagine bună face mai mult decât o mie de cuvinte! Dacă aveți nevoie de un fotograf comercial, Schițescu vă poate recomanda cei mai buni dintre profesioniști!

Text Publicitar

 Deși încercăm să ne limităm la doar la grafică publicitară, Schițescu oferă și servicii de copywriting bilingv: de la descrieri de produse, până la sloganuri publicitare!

Servicii de Consultanță

Nu știți ce doriți sau căutați sfatul unui expert? Suntem deschiși să oferim consultanță clienților care doresc să asculte opiniile unui profesionist în domeniu